Unna dig vardagslyx- gå till en frisör

27 mars 2020
jenny_olsson

Att förnya sig genom en ny hårfärg eller ny frisyr brukar kännas oerhört härligt och är lite av en vardagslyx. Man kan slå sig ner i stolen och låta frisören sköta resten. Det finns många anledningar att gå till en frisör. Dels är deras produkter ofta mycket skonsammare än det man köper i en butik då man färgar håret själv hemma. Färger man håret några gånger kan man se att det sliter på håret och det blir så livlöst. Hos frisören känns det alltid som de kan göra underverk. De kan få ett ganska trött och livlöst hår att få en helt ny glans. När man varit hos frisören och klippt och färgat håret kan det ibland kännas som att man fått ett helt nytt hår. 

Hos frisören kan man också göra de allra flesta lösningar, så länge hårkvaliteten är okej. De kan med några behandlingar få ett mörkt hår till att blir blont och fint inför sommaren. Apropå det är våren och sommaren en rolig tid att gå till frisören, man vill gärna göra sig fin inför sommaren och istället kanske låta det vara under själva sommaren, då det ändå formas färgas av saltstänk och strålande sol.  

Om man har funderingar på en frisyr så är det klokt att våga, skulle man inte passa i det så växer det alltid ut igen och det är just det som är det fina med hår. 

Om man letar en frisör i Stockholm finns massor av olika frisörer men en som utmärker sig är Cardell. Här jobbar de med bra märken och är alltid kundfokuserad. De har stora meriter, en lång erfarenhet och bred kunskap. Precis det som man vill att en frisör ska ha. Kommer man till en frisör som man trivs med så blir man gärna kvar länge. Det skönt att skapa en kontakt som man kan återvända till och som vet hur man helst vill ha sitt hår.

Fler nyheter