Boosta huden med Prostrolane

30 april 2022
Lily Hansen

editorial

Prostrolane är en CE-godkänd, injicerbar kroppsfiller som bland annat minskar lokala fettansamlingar. Produkten har en mjuk textur och är lätt att injicera. Den används när man exempelvis vill få bort påsar under ögonen, dubbelhaka och kärlekshandtag. 

Denna skinbooster och filler stimulerar naturlig lipolys i fettcellerna och ökar nedbrytningen av triglycerider. Dessutom hämmar Prostrolane också lipogenes, fettsyrasyntesen som producerar fettsyror. Prostrolane verkar alltså på flera sätt, och produkten är rena dunderkuren mot rynkor och veck, eftersom den förstärker ansiktets konturer och förbättrar hudens tjocklek och elasticitet. 

Se resultatet direkt

När det gäller Prostrolane rekommenderar man en till två behandlingar med två veckors mellanrum. Resultatet syns direkt, men den fulla effekten ser man efter två veckor. Prostrolane innehåller peptider och hyaluronsyra, och därför stimuleras både cellförnyelsen och kollagensyntesen, och man upplever en ökad spänst i huden. 

Slapp hud stramas åt och man upplever att huden blir ljusare, för pigmentfläckar minskar, eftersom produkten reglerar melanin i huden. Behandlingen verkar föryngrande och uppstramande och tar bort oönskade veck och påsar. Prostrolane är alltså perfekt mot nasolabiala veck runt näsa och läppar och rynkor runt munnen, eftersom huden slätas ut och man känner sig fin och fräsch. 

 

Prostrolane

 

Kroppsfiller verkar med hjälp av peptider

Skönhetssalonger använder många olika sorters produkter och metoder för estetisk hudvård, och ofta är det en kombination av olika produkter som ger bäst effekt. Det finns exfolierande hudvård med närande krämer och serum, injektioner som ger en vitaminboost för huden och microneedling som stimulerar och skrubbar.

Olika sorters behandlingar kompletterar varandra, och just Prostrolane är ett exempel på en produkt som reducerar fettansamlingar med hjälp av peptider. Den som har en skönhetssalong behärskar en mängd olika tekniker för att få ett individanpassat resultat för varje enskild kund. Det finns också kurser och utbildningar, både fysiskt och online, som höjer kompetensen och man kan lätt välja det som passar bäst.

Fler nyheter