Dags för ett besök hos en frisör i Linköping?

09 juni 2022
jonas_olsson

editorial

Börjar håret kännas stripigt eller har färgen tappat lystern? Är du i behov av ett proffs när det gäller håruppsättningar? Då ska du besöka https://www.studio22.se/. Här jobbar kompetent personal med många års erfarenhet. De tar väl hand om sina kunder genom att ge det lilla extra.

Ett litet team med stor servicekänsla utför klippning, färgning, slingning eller styling. Oavsett vad du behöver hjälp med inom frisyrer kan de ge stöd och råd. Ett hår kan vara och är ofta en del av personligheten och personalen på Studio22 ser till att du får den frisyr som passar dig och din personliga stil.

Flexibilitet mot kunderna

I denna salong vill de hjälpa så många de kan. Det går därför att boka tid på plats i salongen, via telefon eller online på studio22.se. Men besök kan även ske via drop-in. Allt detta finns, för att kunna vara så flexibla som möjligt mot kunderna, i en centralt belägen salong, där generösa öppettider gör att det går att få håret stylat även på lördagar.

Personalen jobbar med de senaste teknikerna och produkterna. De ger råd och hjälper till att ta fram den stil som passar för just dig. Resultatet kommer från en blandning av kroppsspråk, attityd och stil. En balans av kombinationer som tillsammans bildar slutresultatet – harmoni.

 

Frisör Linköping

Njut av en kopp kaffe

Förtroende ger mersmak. Kan kunden se att personalen har gjort vad som är bäst för dem genererar det i att kunden besöker salongen igen. Och det gör de.

Personalen strävar efter att kunderna ska vara nöjda och glada när de lämnar salongen. De älskar att de har möjligheten att kunna hjälpa någon att hitta sin speciella stil och känna sig extra fin. Kanske kan du, genom din nya kreativa look, inspirera andra omkring dig? Välkommen in! Ta gärna en kopp kaffe medan du väntar!

Fler nyheter