Duktig och lyhörd frisör i Linköping som kan skapa den bästa frisyren för dig

15 juni 2021
cecilia_olsson

En frisyr är något som har väldigt stor inverkan på utseendet. Med rätt frisyr kan man framhäva sina vackraste drag i ansiktet, men samtidigt kan fel frisyr göra att man framhäver något som man inte vill ska stå i fokus. En frisyr kan också vara något som förstärker den stil man har och framhäver ens personlighet, håret är nämligen så mycket mer än bara strån på huvudet. Det är dock inte helt lätt alla gånger att veta vilken frisyr som passar bäst till ens utseende och/eller stil, därför är det klokt att besöka professionella frisörer som kan optimera looken.

Det kan vara stor skillnad på frisörer och frisörer

Det kan verkligen vara guld värt att hitta en frisör som förstår vad man vill ha samt kan skapa frisyrer som känns helt rätt. Lyckas man hitta en sådan frisör kan det därför vara värt att hålla fast vid honom eller henne. Frisöryrket handlar väldigt mycket om att hålla sig uppdaterad om nya trender och tekniker, men det allra viktigaste är att de är kreativa, skickliga och lyssnar till vad kunden vill ha. 

Vill du hitta frisören som du alltid letat efter?

Söker man duktiga frisörer i Linköping så kan man vända sig till Studio 22. Det är en frisörsalong skapad av frisörer med lång och bred erfarenhet inom yrket. De kan hjälpa till med allt från klippning, färgning och styling till att hitta frisyren som passar bäst på varje enskild kund.

På Studio 22 i Linköping kan de hår, med erfarenhet och kunskap arbetar de med alla de senaste produkterna och teknikerna. Det allra viktigaste är dock att de ser till varje kunds individuella behov och förutsättningar för att kunna skapa det bästa resultatet. Frisörerna väger bland annat in stil, ansiktsform, hårkvalitet, attityd och kroppsspråk för att kunna skapa den perfekta frisyren. Läs mer och boka tid på studio22.se.

Fler nyheter