Föryngras med clinicvy och fillers

28 december 2021
jonas_olsson

editorial

Känner du dig sliten och trött, så att det syns i ansiktet? Med fillers får du en injektion som fyller ut dina rynkor och gör huden slätare. Du slipper undan kirurgiska ingrepp men får en hy som gör att du ser många år yngre ut.

Det är vanligt att folk besöker till exempel clinicvy.se för att ta del av denna metod och på ett ögonblick få mer liv och spänst i ansiktet. Tillsammans med ett frisörbesök och lite tuffa kläder är förändringen total. Unna dig att se pigg ut, och gör det bästa av det utseende du har. Länktips: https://clinicnvy.se/fillers/

Naturlig look med fillers

Fillers är en lagom omfattande skönhetsbehandling, och med tiden kan du få göra om den igen. Du ser naturlig ut, och slipper dramatiska konsekvenser av kirurgiska ingrepp. Fillers är en liten tunn nål med en injektion av botox för kosmetiskt bruk.

Metoden är väl beprövad, och det är vanligt att folk undviker plastikkirurgi för att istället göra små korrigeringar med fillers. Välj noga så att du får en seriös behandling, som till exempel på clinicvy.se. En injektion kan göra en stor skillnad, och med fillers ser du inte opererad ut, utan får ett naturligt yngre ansikte. 

 

image

 

Att vara snygg i sociala sammanhang

Det är roligt när man ser sig själv på lyckade foton, och oavsett vilken kroppstyp eller hårfärg man har, gör det mycket att inte se rynkig och glåmig ut. Eller, för den delen, arg. Den så kallade arga rynkan mellan ögonbrynen försvinner med fillers, och även rynkorna runt munnen.

Att se pigg ut är också frågan om att sova och äta ordentligt, och att dricka mycket vatten. Motion är viktigt för blodcirkulationen, och det ger välmående att vara positiv och avspänd. Smörj med återfuktande kräm, så får du vacker hy. Men börja med fillers.

Fler nyheter