Justeringar i ens utseende

21 oktober 2019
admin

Det är väldigt många människor idag som väljer att göra något åt sitt utseende, på ett eller annat sätt. Det finns många människor som inte är nöjda med sig själva och det sätt som de ser ut på. Det är faktiskt mycket vanligare än man tror, att människor väljer att göra en så kallad fettsugning. Många känner nog att de bär på en del för mycket i vikt eller så kanske man bara har vissa områden på kroppen som man inte känner sig helt nöjd med. Många har kanske gått ned i vikt och inte lyckats få bort det där sista, då kan fettsugning vara ett alternativ. 

 

 

Vad kostar det?

 

För att få ett pris på vad en sådan behandling egentligen kostar så behöver man gå till en klinik som utför denna behandling. Där kan man prata igenom vad man vill få gjort och kostnader för detta. Vill man ha utfört fettsugning Stockholm så finns det en del kliniker att välja på. Rent estetiska fettsugningar är ingenting som vården utför, utan då får man söka sig vidare till enskilda kliniker som erbjuder detta. Det finns en del olika metoder för att utföra fettsugning. 

 

Olika metoder 

 

Det finns en hel del olika metoder som går att utföra fettsugning på om man nu vill göra en sådan. Det går att göra med hjälp av laser, radiovågsteknik, ultraljud eller genom en så kallad mer traditionell fettsugning. Den går ut på att man slår sönder fettstrukturen med hjälp av ett sterilt rör av något slag som man då drar fram och tillbaka kring det område som man vill suga bort fett från. Det är inte helt smärtfritt efter en sådan behandling, man brukar kunna vara ganska så öm ett tag efter och blånader är inte helt ovanliga heller. Det är först sex månader efteråt som man kan se det slutgiltiga resultatet. 

Fler nyheter