Koppla av på spa i natursköna Dalarna

08 mars 2021
cecilia_olsson

Att besöka ett spa kan vara välgörande för både kropp och själ. Det är något med atmosfären som gör det extra lätt att slappna av och njuta till fullo av bad, bastu och behandlingar. Som grädden på moset så brukar spa:n ligga väldigt vackert beläget i eller i anslutning till ett hotell som ger möjlighet att avsluta dagen med en fantastiskt god middag och övernattning i härliga hotellakan. En helg på spa kan verkligen ge ny välbehövd energi till alla vardagsbestyr.

Dalarna bjuder in till avkoppling

Söker man ett spa i Dalarna så kan Åkerblads vara rätt ställe att boka. Åkerblads ligger vackert beläget vid sjön Siljan i den lilla byn Tällberg mellan Leksand och Rättvik. Naturen runt hotellet är fantastisk vacker och den i sig bjuder på stillhet och avkoppling. Antingen kan man njuta av den inifrån hotellet med den underbara utsikten, eller så kan man ta en rogivande promenad i det vackra området runtomkring. 

Ett anrikt hotell med kvalitet i fokus

Åkerblads ligger i Tällbergs bys äldsta gård som härstammar från 1400-talet. Hotelldelen erbjuder ombonade och individuellt inredda gästrum med hög standard och romantisk anda. Restaurangen  erbjuder även den tillfällen för njutning i form av mat och dryck av högsta kvalitet. Där kan man bli serverad klassisk husman eller gourmetmat, egna importerade viner eller en bit hembakat kaffebröd. Sist men inte minst så har Åkerblads en nyrenoverad spa-avdelning som gör besöket komplett. 

Möjlighet att koppla av i egen spa-svit

Åkerblads erbjuder en spa-avdelning i härlig och stillsam miljö samt många underbara behandlingar. Den som är sugen på extra lyx i ett par timmar kan boka spa-sviten. Där finns egen bubbelpool och bastu som har utsikt över vackra Siljan. När man kliver in i sviten väntar ett frukt- och chokladfat samt om man önskar en flaska Champagne, lyxigare än så blir det inte.

Fler nyheter