Prova den senaste metoden inom skönhet

14 april 2020
jonas_olsson

Har du hört talas om trådlyft? Metoden tillhör en av de allra senaste trenderna inom skönhetsområdet. Och nej, det handlar inte om ögonbryn. Men liksom metoden trådning, som används för att forma ögonbryn, utförs trådlyft också framförallt i ansiktet. Behandlingen vänder sig till personer som vill göra enklare lyft av ansikte, haka, hals, panna eller ögonbryn. Den är dock inte lämplig för personer som har alltför mycket överskottshud på grund av t.ex. åldrande. Men för små lyft är metoden optimal, och är ett alternativ till kirurgi. I likhet med kirurgi används trådar för att lyfta och strama åt huden. Dessa bryts med tiden ner av kroppen, och stimulerar kroppens egna kollagenproduktion. 

 

Därför ska du välja trådlyft

Ett trådlyft håller i ca 12-24 månader beroende på ålder, hudtyp och livsstil. Det gör metoden till ett bra och tryggt alternativ för den som har övervägt kirurgi, men inte är helt säker. Vid ett trådlyft kommer ansiktet med tiden att återgå till det normala, vilket gör det möjligt att prova på vad man tycker om ett lyft eller en åtstramning av ansiktet. Rökning och överdrivning solning är något som förkortar hållbarheten, varför man bör undvika detta för ett hållbart resultat.

 

 

Här kan du göra ett trådlyft

Metoden utförs av certifierade behandlare och föregås av en konsultation där kunden kan framföra sina önskemål och få reda på vad hen kan förvänta sig. Behandlingen känns generellt knappt, och har mycket få biverkningar. Eventuellt kan man få något blåmärke eller svullnad efter ett lyft. Om man letar efter en klinik som utför trådlyft i Göteborgsområdet så finns det en salong i Askim som erbjuder denna behandling: https://www.85kliniken.se/. Man kan förvänta sig att denna teknik kommer att bli allt vanligare, sett till hur trenden har vuxit nästan explosionsartat runtom i världen de senaste åren. Det här är bara början. 

 

Fler nyheter