Sudda ut synliga ålderstecken och förhindra uppkomsten av nya med botox i Malmö

27 april 2021
cecilia_olsson

Det finns ingen människa i världen som kan ändra på det faktum att man för varje dag som går blir äldre. Det man däremot kan göra något åt är om man inte vill att det ska synas att man blir det. Botox är ett läkemedel som bromsar åldrandet av huden samt förebygger uppkomsten av nya rynkor och fina linjer. Det är dock viktigt att besöka en seriös klinik där legitimerad sjukvårdspersonal utför behandlingen. De vet hur botox ska injiceras för att resultatet ska bli så lyckat som möjligt samt för att minimera risken att det blir några otrevliga biverkningar.  

Botox Malmö — för den som önskar naturliga resultat

Det finns många som har en skräckbild av människor som har gjort alldeles för mycket botox vilket får dem att se konstlade och extremt stela ut. Detta var dock mer vanligt förr och idag är det väldigt många kliniker som kan utföra botox-behandlingar med naturliga resultat. På N.VY i Malmö eftersträvar de alltid ett naturligt resultat på sina behandlingar. Innan behandling bör man göra en kostnadsfri konsultation för att personalen lättare ska förstå vilka förväntningar och mål som finns. Det gör det möjligt att lägga upp en korrekt individuell behandlingsplan. 

Botox fulla effekt kommer först efter några veckor

Den första effekten av botox-behandlingen märks efter cirka en vecka och förstärks sedan i upp till flera veckor efter injektionen. Man kan återgå till normal aktivitet direkt efter behandling, men man bör undvika hård träning det första dygnet. Hur länge resultatet av behandlingen håller är individuellt och varierar mellan tre till sex månader.

Botox-behandlingar behöver inte bara handla om skönhet

Botox kan även användas till behandla fler besvär än rynkor och fina linjer. Till exempel så kan man injicera botox för att behandla migrän, tandgnissling och tandpressning samt Hyperhidros (överdriven svettning). Även detta kan den legitimerade personalen på N.VY kliniken hjälpa till med. 

Fler nyheter