Botox i Stockholm fixar argrynkan

21 januari 2022
patrick_pettersson

editorial

Botox i Stockholm är mest känt för att användas av estetiska skäl, och det är nog det första man tänker på när man hör ordet. Det finns klassiska områden där många märker att rynkor uppstår med åren. Kring ögonen, runt munnen och i pannan, också kallat ”argrynkan”, är typiska ställen där man märker av rynkorna med tiden.

 

Slätar ut huden

Botox injiceras för att verka muskelavslappnande och på så sätt släta ut huden. Man får oftast bra och snabba resultat om det görs på rätt sätt. Det är beprövat över hela världen och anses vara relativt riskfritt även om många reagerar på att det är ett nervgift. Det injiceras dock i så liten mängd av det är ofarligt.

Det görs hela tiden nya upptäckter med botox som hjälper människor otroligt mycket. Tro det eller ej, men det finns faktiskt medicinska skäl till att använda botox! Bland annat kan man använda det för att få bukt med en väldigt besvärlig migrän, men också motverka svettproblematik om man har extrema problem med svettningar.

 

botox stockholm

 

Inget större ingrepp minskar riskerna

Botox är ett icke-kirurgiskt ingrepp vilket gör att andra än läkare får utföra behandlingar. Man gör inga större ingrepp utan det injiceras med en nål. Den som utför en behandling med botox måste vara kompetent och ha gått utbildning för att det ska göras korrekt. Numera finns det kliniker lite överallt som sysslar med skönhetsbehandlingar av den här typen.

För att känna sig trygg är det viktigt att kontrollera den man går till. Ansiktet är trots allt en synlig del av kroppen och om något blir fel är det svårt att dölja. Man vill gå hem och känna att man har bättrat på sitt utseende, inte tvärtom. Om man står i valet och kvalet är det bra att veta att det inte är en permanent behandling.

Fler nyheter