Hur dejtar man egentligen?

02 maj 2020
patrick_pettersson

Att ge sig in i dejtingvärlden är verkligen att ta sig in i en djungel. Ett snårigt, taggbuskigt och farligt träsk där det råder något slags allas krig mot alla. Det känns som att man letar och letar men aldrig riktigt hittar rätt. Det är flyktiga, snabba möten – om det ens leder till möten – och ofta stannar det där. Var ska man ens börja? Raggar man fortfarande på krogen? Vad ska man egentligen säga till någon som man är lite intresserad av? “Kommer du hit ofta?” kanske fungerade för ett par decennier sedan, men den klyschan går väl ingen på längre…

 

Lös upp din sexuella frustration 

För att inte tala om alla oändliga dejtingappar som finns! Det förblir oklart om de egentligen är till för att verkligen hitta kärleken, den stora kärleken, eller bara för tillfälliga fysiska romanser. Naturligtvis utesluter inte det ena det andra, och det finns många par här i världen som har träffat varandra på exempelvis Tinder och därefter hållit ihop långt och länge och lever mycket lyckliga ihop. Men ibland blir frustrationen över att inte ha någon att dela sin kärlek och sitt sexliv med för stor. Vilken tur då att det finns kreativa lösningar på det problemet.

 


 

Behövs en hjälpande hand? 

Förutom det uppenbara att ta problemet “i egna händer” så att säga finns det redskap och leksaker – sexleksaker – som man med fördel kan använda för att för stunden lindra sin känsla av ensamhet och drömma sig bort en stund och låtsas att man delar säng med den där vackra filmstjärnan du sett på TV så många gånger. Och vet du vad? Den dagen du har träffar någon – för det kommer du att göra – så har du fortfarande all användning för leksaken tillsammans med din partner. Spana in utbudet av sexleksaker på Lovebuddy.se!

Fler nyheter