Klä upp dig med mockahandskar

24 mars 2021
Lily Hansen

Ska du vara snygg eller sportig, är det alltid rätt att bära mockahandskar. Det gäller både för män och kvinnor. Skinn är exklusivt, och mocka är både elegant och slitstarkt. Unna dig ett par nya, riktigt sköna mockahandskar.

Man ska förstås inte slarva med sitt yttre, men ibland kan det tyckas onödigt att ta på sig handskar. Kanske tycker du det är onödigt att skydda händerna när du bara ska vara ute en liten stund. Man märker långt senare, när man har nariga händer, att det hade varit klokt att ta handskar på sig i alla fall.

Mockahandskar är nätta och snygga

Det är inte precis lovikkavantar man vill ha på sig till vardags, utan något som passar till bilturen eller utflykten, shoppingturen eller vänbesöket. Med mockahandskar är man lagom försedd med värmande och skyddande plagg för att slippa frysa.

Prova ut några som du trivs riktigt bra med. Det är viktigt att göra det i en kvalitetsaffär. Köp gärna flera par på en gång i olika färger, så kan du byta efter sinnesstämning och klädsel i övrigt. Det är viktigt att handskarna sitter skönt på händerna, för i annat fall kanske du inte vill använda dem alls framöver, och det vore ju synd.

Lite plats för luft

När du köper handskar, så tänk på att det ska finnas lite luft kvar runt fingrarna, så att handsken inte sitter alltför hårt. Den lilla luften gör att handskarna isolerar ännu bättre mot kyla.

En mockahandske fyller många funktioner. Den skyddar mot väder och vind, den är snygg och man känner sig välklädd. Man kan också uppleva det som komfort att ha handskar på när man kör bil och ratten är kall. Framför allt känns det bra för självkänslan att ha accessoarer som matchar de övriga plaggen, om man så bär rock eller kappa eller rentav cowboystövlar.

Fler nyheter